• iPhone 6 / 6S - Cover / Skydd / Skal med displayfönster iPhone 6 / 6S Gult -
  • iPhone 6 / 6S - Cover / Skydd / Skal med displayfönster iPhone 6 / 6S Gult -
  • iPhone 6 / 6S - Cover / Skydd / Skal med displayfönster iPhone 6 / 6S Gult -
iPhone 6 / 6S - Cover / Skydd / Skal med displayfönster iPhone 6 / 6S Gult -

Cover / Skydd / Skal med displayfönster iPhone 6 / 6S Gult

  • 538
  • I Lager
99,00 kr
59,00 kr Spara 40,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Snygg och stilrent Cover / Fodral / skydd med displayfönster till iPhone 6 / 6S (4,7") med ett utmärkt skydd för hela telefonen, utan att försvåra åtkomst till knappar & uttag.


OBS! Det finns ingen sleep & wake up funktion när man öppnar/stänger locket, men det går att se notifieringar i dina favorit widgets och vem som ringer i fönstret.


Fodral med lock och ett displayfönster med inbyggt skärmskydd.


Ge din iPhone 6 / 6S ett heltäckande skydd utan att din smartphone blir obekväm att hålla i. Skyddet tar emot alla repor och all smuts både från mobilens fram- och baksida och skyddar din mobil i stort sätt 100%!


Fodralets lätt frostade baksida sätts över baksidan på din telefon och skyddar även kanter och sidor, utan att din telefon känns otymplig eller tjock.


Beskrivning:

Kamera, blixt samt laddning, hörlurs, högtalare öppning.

Hårt baksidesskal som är lätt frostad i den färg som locket har, med en mycket bra passform som skyddar baksidan och kanter samt hörn mot stötar och repor.

Skyddande lock med fönster som hålls på plats med en smart återfjädrande funktion.

Tillgång till av och på knapp och laddnings uttag samt hörlurs uttag utan att behöva ta skyddet.

Mjukt material i samma färg som utsidan, med sammets känsla på insidan av hela locket för optimalt skydd av din telefon.

Inbyggt skärmskydd i displayfönstret, gör att inget extra skärmskydd behövs.

Baksidan har även snygga klara linjer runt kamera öppningen, samt är klart på sidorna, men även där en svag nyans av lockets färg.


Fodralet ser till att skydda mobilen utan att blockera för anslutningarna, så du kan använda ditt headset samtidigt som du använder skyddet, och även ladda utan att ta av skyddet.


Locket kan även vikas helt bakåt mot baksidan, för bekvämt handhavande och användning, det går även att föra ett samtal med locket stängt, då det finns en öppning för både mikrofon och högtalare!Färg: Gult

Passar till: iPhone 6 / 6S (4,7")

Levereras i skyddande förpackning.

538
17 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.