• iPhone X / XS - iPhone X / Xs Champagne Plånbok / Väska / Fodral / Skydd -
  • iPhone X / XS - iPhone X / Xs Champagne Plånbok / Väska / Fodral / Skydd -
  • iPhone X / XS - iPhone X / Xs Champagne Plånbok / Väska / Fodral / Skydd -
  • iPhone X / XS - iPhone X / Xs Champagne Plånbok / Väska / Fodral / Skydd -
iPhone X / XS - iPhone X / Xs Champagne Plånbok / Väska / Fodral / Skydd -

iPhone X / Xs Champagne Plånbok / Väska / Fodral / Skydd

  • 795
  • Bara ett fåtal kvar!
149,00 kr
99,00 kr Spara 50,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Lyxig & Välsytt fodral / plånbok med stöd funktion för iPhone X / Xs, med säkerhets hållare i PU konstläder med snyggt modemönster!


Ge din iPhone X ett heltäckande skydd utan att din smartphone blir obekväm att hålla i. Skyddet tar emot alla repor och all smuts både från mobilens fram- och baksida och skyddar din mobil i stort sätt 100%!


En snyggt fodral i läderimitation av hög kvalité.


Ett exklusivt sätt att skydda din telefon på bästa sätt mot både stötar och repor.

Insidan av locket och under telefonen är klätt med ett ljus läderimitation med mocka känsla.


Med säkerhets hållare i TPU gummi, där du kan komma åt alla funktioner, och knappar och ha tillgång till HELA skärmen utan att ta av skyddet, rejält hål för kameran för problem fri fotografering,och en öppning för laddning.


Förutom en smart ställ funktion, går det även att se vem som ringer i display fönstret.


Egenskaper:


1 kort plats.

Snyggt & Välsytt fodral Champagne färgat konstläder.

Tillverkat för perfekt passform med en säkerhets hållare i gummimaterial, med något upphöjda kanter för ett ultimat skydd, med ingen risk att telefonen "hoppar" ur sin hållare, detta ger även ett extra skydd för din telefons skärm.


Säker och bra hållare i gummimaterial där telefonen som sitter mycket bra runt kanten på din telefon, samt ger enkel åtkomst till alla knappar, reglage och portar utan att behöva ta ut telefonen från skyddet.


Enkel att sätta på och bekväm att använda, och det går fint att vika locket bakom, när man talar i telefonen!


Ge din telefon en fräsch färg och exklusiv känsla med detta skydd.

När fodralet är stängt hålls locket hålls på plats med hjälp av en smart dubbel låsning med magneter.


Lyxig & praktiskt sätt att skydda din telefon!

Mycket bra ställ funktion, för lätt surfande samt media tittande.

Fodral med lock och ett displayfönster med inbyggt skärmskydd.


 

OBS! Det finns ingen sleep & wake up funktion när man öppnar/stänger locket, men det går att se notifieringar i dina favorit widgets och vem som ringer i fönstret, och det går även att ställa in sin telefon för smart svar, då går det att besvara samtal utan att öppna locket.

 

Locket kan även vikas helt bakåt mot baksidan, för bekvämt handhavande och användning, det går även att föra ett samtal med locket stängt, då det finns en öppning för både mikrofon och högtalare!
Passar till: iPhone X / Xs .

Färg: Champagne

795
1 Produkt

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.