Blue Yeti / Yeti Pro Mikrofonskydd / Pop Filter / Puffskydd

  • 973
  • I Lager
198,00 kr
149,00 kr Spara 49,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Speciellt utformad för att passa Blue Yeti & Yeti Pro

Perfekt passform och lätt att ta på.

Tillverkat av högkvalitativt material, andas och hållbart, lätt att tvätta och torka.

Fångar subtila toner medan du blockerar oönskat ljud medan du spelar in.
Skyddar din mikrofon effektivt från saliv och dammskador.

Flexibelt skum passar också de flesta andra stora mikrofoner på marknaden, upp till 2,5 tum i diameter, inklusive märken som MXL, Audio-Technica och flera.

  • Skydda mikrofonen mot fukt
  • Minska förkylningsrisken
  • Mindre puff ljud i mikrofonen
Specifikation:
Material: PU Svamptyp
Färg: Svart
Öppningsdiameter: 5,0 cm
Diameter: 8,0 cm
Höjd: 8,5 cm
Antal: 1 St


973
31 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.