• Samsung S8 PLUS - Exklusivt slimfit skydd / fodral Samsung Galaxy S8 Plus Guldkant -
  • Samsung S8 PLUS - Exklusivt slimfit skydd / fodral Samsung Galaxy S8 Plus Guldkant -
Samsung S8 PLUS - Exklusivt slimfit skydd / fodral Samsung Galaxy S8 Plus Guldkant -

Exklusivt slimfit skydd / fodral Samsung Galaxy S8 Plus Guldkant

  • 779
  • I Lager
129,00 kr
79,00 kr Spara 50,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Sätt guldkant på din mobil samtidigt som du skyddar den väl!

Detta fina slimfit skydd är endast 1 mm tjockt, men är tillverkat av TPU gummi av mycket hög kvalité och tålighet, för att garantera maximalt skydd av din fina Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F utan att den blir klumpig.


OBS! Detta skydd är till den STORA S8 PLUS 6,2"!


Ett helt nytt skyddande gummi fodral med snygg guld metallic kant som både skyddar telefonen och lägger en Exklusiv touch!

Inga HD funktioner störs av skyddet, då det finns öppningar för både kamera, ljus & sensorer samt laddning, och ger dig en snygg och skyddad telefon!

Bra skydd från repor och stötar. Det skräddarsydda fodralet passar perfekt och ger dig möjlighet att få tillgång till alla telefonens funktioner.

Fodralet är tillverkat i ett härdat silicone/gummi material TPU som gör skalet mellan mjukt, detta gör att det sitter extra bra och stannar på plats, samtidigt som det skyddar bättre från stötar och tryck!

Egenskaper:


Gör din telefon stöttålig med perfekt passform.

Har utskärningar för alla viktiga delar inklusive kamera, sensorer, laddning.

Tillverkad av ett tåligt material, av högsta kvalité för att ge utmärkt skydd.

Förhindrar repor, stötar, fett och fingeravtryck.

Lätt att sätta på och ta bort.


Skyddet stödjer trådlös laddning med över 97% i laddningseffektivitet.

Micromönster på insidan för optimal avledning av fukt och värme. (syns inte när skyddet är monterat!)

Skyddar din telefons baksida och kanter med en minimal storleksförändring då skyddet är ultra slimfit!


Guld metallic kant i högglans av mycket hög kvalité


Skyddet har även snygg inramning runt kameralinsen / sensor och lampa!

Designad för att perfekt passa till Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F.

 

Observera!

Detta skydd är heltäckande på kanterna, det betyder att skyddet och går upp på kanten av skärmens glas. Detta innebär att det inte är 100% säkert att detta skydd går att använda tillsammans med ett skärmskydd i härdat glas då de oftast brukar ner på kanten på välvda displayer, höljet kan då komma att lyfta kanterna på skyddet och låta damm komma in eller i värsta fall avlägsna skärmskyddet.

En del skydd går dock bra om man monterar glaset först och sen försiktigt monterar baksides skyddet så att skyddet går över glasets kanter, men kan INTE garanteras.


Paketet innehåller:

1 x TPU Fodral/skydd till  Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F.

Färg: Glasklart med metallic guldkant.

Levereras i skyddande förpackning. 

779
41 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.