• Samsung S8 - Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8 -
 • Samsung S8 - Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8 -
 • Samsung S8 - Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8 -
 • Samsung S8 - Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8 -
 • Samsung S8 - Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8 -
Samsung S8 - Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8 -

Plånbok Äkta Läder Samsung Galaxy S8

 • 965
 • I Lager
299,00 kr
149,00 kr Spara 150,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Champions Wallet Case är tillverkad i äkta läder, varje detalj är vald med omsorg för att höja den exklusiva känslan på denna högklassiga mobilväska.

Med 4 st kortfack rymmer den det mesta du vill få plats med. Skalet är avtagbart och har ett magnetfäste som gör att den med fördel även kan användas till bilhållare med magnet. Det avtagbara magnetiska skalet har en exklusiv gummerad yta som ger en skön känsla när du använder den och en baksida av äkta läder.

- Tillverkad i exklusivt, äkta läder
- Avtagbart magnetiskt skal med magnetfäste och gummerad yta/läder
- 4 kortfack
- Magnetstängning
- Färg: Coffee
- Passar till Samsung Galaxy S8
965
30 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.