• Sony Z3 - Skydd, Fodral Sony Xperia Z3 D6603 + SuperGuard skärmskydd -
  • Sony Z3 - Skydd, Fodral Sony Xperia Z3 D6603 + SuperGuard skärmskydd -
  • Sony Z3 - Skydd, Fodral Sony Xperia Z3 D6603 + SuperGuard skärmskydd -
  • Sony Z3 - Skydd, Fodral Sony Xperia Z3 D6603 + SuperGuard skärmskydd -
Sony Z3 - Skydd, Fodral Sony Xperia Z3 D6603 + SuperGuard skärmskydd -

Skydd, Fodral Sony Xperia Z3 D6603 + SuperGuard skärmskydd

  • 522
  • I Lager
99,00 kr
49,00 kr Spara 50,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Detta fina skydd är gjord av TPU gummi av hög kvalité, för att garantera maximalt skydd av din fina Sony Xperia Z3 D6603, det medföljande skärmskyddet från SUPERGUARD ger en 100% skyddad telefon!


Inga HD funktioner störs av skyddet, då det finns öppningar för både kamera, ljus & sensorer, och ger dig en snygg och skyddad telefon!


Ett helt nytt skyddande gummi fodral/case som skyddar telefonen som du älskar och lägger en mjuk touch till din telefon.


Bra skydd från repor och stötar. Det skräddarsydda fodralet passar perfekt och ger dig möjlighet att få tillgång till alla telefonens funktioner.


Fodralet är tillverkat i ett härdat silikon/gummi material TPU som gör skalet mellan mjukt, detta gör att det sitter extra bra, och stannar på plats, samtidigt som det skyddar bättre från stötar och tryck!


• Gör din telefon stöttålig.

• Har utskärningar för alla viktiga delar inklusive kamera,sensorer,laddning via USB port samt laddning via magnet kontakt / sladd.

• Tillverkad av ett tåligt material, av högsta kvalité för att ge utmärkt skydd.

• Förhindrar repor, stötar, fett och fingeravtryck.

• Lätt att sätta på och ta bort.Ett bra val om ni behöver extra skydd, om ni tappar den kommer dess upphöjda kanter skydda både telefonen och skärmen från stötar och repor.


• Designad för att perfekt passa till Xperia Z3 D6603.
Skärmskyddet från SUPERGUARD:

Det kristallklara skärmskyddet förlänger livslängden på din skärm och den appliceras och avlägsnas med lätthet.


Skärmskydd till Xperia Z3 D6603 med egenskaper som:

Fingeravtrycks avstötande

Skydd mot repor och smuts

Enkel att avlägsna utan att lämna märken på skärmen.

Resistent mot fingeravtryck.

Enkelt att montera.


En mycket bra putsduk medföljer med ett medel i som avlägsnar fett och smuts så du får en 100% ren yta för ditt skärmskydd!


Paketet innehåller:

1 x TPU Fodral/skydd till Sony Xperia Z3 D6603.

1 x Skärmskydd från SUPERGUARD

1 x Luddfri putsduk


Färg: Genomskinliga sidor samt frostad baksida.


Levereras i förpackning.

522
50 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.