• Universala Tillbehör - Nano / Micro / Standard SIM Universal SIM korts Adapter -
  • Universala Tillbehör - Nano / Micro / Standard SIM Universal SIM korts Adapter -
Universala Tillbehör - Nano / Micro / Standard SIM Universal SIM korts Adapter -

Nano / Micro / Standard SIM Universal SIM korts Adapter

  • 643
  • I Lager
49,00 kr
39,00 kr Spara 10,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

NOOSY Universal Sim korts adaptrar gör att ni kan använda ert nano sim i micro sims plats eller micro i standard, perfekt att ha om ni har en annan telefon på utlands semestern eller om olyckan varit framme.

Med dessa sim kort adaptrar kan ni använda ert nano kort i alla telefoner, det finns adaptrar med för att kunna omvandla följande:

Nano SIM - Micro SIM
Nano SIM - Standard SIM
Micro SIM - Standard SIM
Nano SIM - Micro SIM - Standard SIM

Nano SIM är det minsta SIM-kortet, med detta adapter set kan du använda en mobiltelefon med standard SIM-kortplats med ditt nano eller micro SIM-kort.

Funkar även för Nano SIM att användas i en telefon med Micro SIM-kortplats.

Det ingår även verktyg för att ta ur sim kortet på Apple / Samsung telefoner.


I satsen igår det:

3 x Adaptrar

1 x SIM korts verktyg

Levereras i förpackning.

643
139 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.