• Universala Tillbehör - Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1 -
  • Universala Tillbehör - Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1 -
  • Universala Tillbehör - Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1 -
  • Universala Tillbehör - Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1 -
  • Universala Tillbehör - Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1 -
Universala Tillbehör - Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1 -

Bluetooth Headset / Handsfree bil & Mobilladdare 2 i 1

  • 807
  • Bara ett fåtal kvar!
499,00 kr
299,00 kr Spara 200,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Champion CHCH110 är den optimala följeslagaren i bilen. Det är en kombinerad USB-laddare som kan ladda din smartphone samtidigt som den har ett trådlöst headset som laddas när den placeras i enheten. Med headsetet kan du svara på/lägga på samtal samt starta/pausa musik helt utan att använda telefonen.


Genom att headsetet laddas när den placeras i laddaren behöver du aldrig bekymra dig för att batteriet ska vara slut när du behöver det. Att den dessutom är utrustad med HD ljudkvalité och CVC brusreduserande chip gör inte saken sämre. Headsetet är tillverkat med ett yttre i rostfritt aluminium som sandblästrats för att ge den en vacker finish och skön känsla.  


Headsetet stödjer dessutom sammankoppling till två separata telefoner samtidigt, vilket gör att både du och din passagerare kan använda headsetet. När du kör och du behöver ta ett samtal lyfter du bara på headsetet och samtalet kopplas automatiskt över vilket minskar risk för olyckor i trafiken. Laddaren har en svag magnet inbyggd vilket säkerställer att headsetet alltid laddas på ett korrekt sätt.  


USB-laddaren har inbyggt överspänningsskydd och ett avancerat smart system som säkerställer att laddningen anpassas efter din enhet. USB utgången är på 1A och kan ladda din smartphone, gps eller liknande enhet.


Specifikationer:


- Storlek headset: 20 × 23mm

- Storlek totalt: 20 × 87mm

- Vikt: 28g

- Laddningstid: 1,5h

- Standby-tid: 48h

- Samtalstid: 1,5h

- Räckvidd: 10m

- Bluetooth: V4.1

- Bluetooth profil: HFP / A2DP / HSP / AVRCP

- Ingång: 12-24V

- Utgång: DC5.0V - 1A

807
2 produkter

Se modellnumret i enhetens inställningar

Modellnumret finns alltid i enhetens inställningsmenyer. Här står många gånger också det faktiska namnet på telefonen eller surfplattan. Beroende på vilken enhet du använder ser tillvägagångssättet lite olika ut. När du fått tag i enhetens modellnummer går du vidare till nästa steg för att ta reda på vad enheten faktiskt heter.

Se vilken modell av iPhone eller iPad du använder

Börja med att peka på Inställningar följt av Allmänt. Välj därefter Om (1). En bit ned i listan syns modellnumret (i detta fall MLM72KS/A) (2).

Se vilken Android-modell du använder

Peka på Inställningar och scrolla nästan allra längst ned. Peka här på Om mobilen (eller bara Om) (1). En bit ned i listan över specifikationerna finns sedan enhetens modellnummer (2).

Enhetens faktiska namn

När du nu har fått tag i enhetens modellnummer eller modellnamn är det enkelt att hitta dess faktiska namn. Enklast är att öppna valfri webbläsare och gå till google.se. Fyll därefter i ditt modellnummer och klicka på Sök.

I regel bör i princip samtliga sökresultat visa enhetens namn och i många fall även lite andra fakta som till exempel vilken mängd internminne och färg enheten har. På bilden har nedan har vi sökt på MLM72KS/A vilket visar oss att vi har en silverfärgad iPhone SE med 64 GB internminne.